קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

פריטטה תפוחי אדמה וירקות

פריטטה תפוחי אדמה וירקות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קישואים, עגבניות, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פריטטה ירקות מצופה תפוחי אדמה, פריטטה ירקות בטטה ואביב, ו פריטטה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן בתנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת עם ידית אטום למים מחממים את השמן ואת הבצל הטחון, שום ופלפל ירוק על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטגן עד ירקות הם רק מכרז אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מוסיף את הקישואים ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים היטב לשלב, וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה מחוממים דרך ומתחיל להיצמד למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת הזיתים השחורים, מערבבים היטב כדי לשלב עם שאר החומרים, ומבשלים רק עד שהעגבניות החלו לוותר על המיץ שלהם.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
לנצח את הביצים עם מלח, פלפל, אורגנו, קאיין. כאשר כל הירקות מבושלים, יוצקים את הביצים עליהם
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מסדרים את פרוסות העגבניות על גבי הביצים ומפזרים את המוצרלה והפרמזן על פרוסות העגבניות. מבשלים בעדינות על אש נמוכה עד הביצים כמעט להגדיר (הם יהיו המשרד סביב הקצוות קצת נוזל באמצע).
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
להחליק את המחבת מתחת לטוחן במשך דקה או שתיים, עד הביצים נקבעים באופן מלא והגבינה נמסה והחל חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
חותכים לפרוסות ומגישים.