פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין
גשו לסופר וקנו שמן זית, חלב, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו בטטה ורוזמרין פריטטה, פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן, ו רוזמרי רטטוי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת חום בינונית על אש בינונית נמוכה עם ציפורן של שום כתוש.
תן את השום להחדיר את השמן בזמן שאתה דק לחתוך את תפוחי האדמה ואת הבצל; ואז להסיר את השום.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל למחבת ומתבלים עם רוזמרין ומלח ופלפל, לפי הטעם. להעלות את החום קצת ולבשל במשך 6 עד 7 דקות. הפוך את תערובת תפוחי אדמה / בצל מעל ומבשלים 5 דקות יותר. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים והחלב יחד.
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת ומניעים אותם סביב ומתחת לתפוחי האדמה כדי ליישב אותם.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד הזהב על גבי, על 10 עד 12 דקות. לפזר את הגבינה על גבי, לכבות את התנור ולתת לשבת עוד כמה דקות.