קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פריטטה תרד גבינה כחולה

פריטטה תרד גבינה כחולה
גבינה כחולה תרד פריטטה לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 228 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינה, מלח שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד, בייקון וגבינה פריטטה, תרד, בייקון וגבינה פריטטה, ו תרד, בייקון וגבינה פריטטה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים בצל על אש בינונית למשך 3 דקות או עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוציאים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים תרד למחבת בקבוצות, מבשלים במשך 1 דקה או עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסירים מהאש.
6
בקערה גדולה מקציפים את תחליף הביצה לקצף. מערבבים פנימה את תערובת הבצל, התרד, המוצרלה, הגבינה הכחולה, העגבניות והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
גבינה כחולהגבינה כחולה
מוצרלהמוצרלה
עגבנייהעגבנייה
תרדתרד
בצלבצל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים בתוך 10 אינץ'. מחבת תנור מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים, לא מכוסים, בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
שלב את מרכיבי הסלט; מגישים עם פריטטה.

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.