פריטטה תרד וכרישה
תרד וכרישה Frittatan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 142 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, שמן זית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: כרישה ותרד פריטטה, חזיר וכרישה פריטטה, ו כרישה פריטטה.
הוראות
ממלאים קערה במי קרח. מערבבים תרד לתוך סיר גדול של מים רותחים, לבשל 20 שניות, ולאחר מכן להעביר למי קרח. כאשר קריר, לנקז, לסחוט יבש, וקוצצים.
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד ovenproof מעל חום בינוני, לבשל כרישה ב 1 כף. שמן זית, ערבוב לעתים קרובות, עד מאוד רך, 5 עד 7 דקות. מערבבים שום; לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים תרד ורוזמרין; לבשל בקצרה, ערבוב מעיל עם שמן.
להקציף ביצים בקערה. לנצח ב 1/2 כפית. מלח וריקוטה. מוסיפים ירקות מבושלים וכרישה.
מטאטא Preheat. מחבת נקייה ויבשה. הגדר מעל חום בינוני ולהוסיף שמן שנותר. כאשר חם, לשפוך בתערובת ביצה; לבשל, ערבוב מדי פעם כדי להפיץ גבינה וירקות, 1 דקה. המשך בישול, הטיית מחבת ושימוש במרית כדי להרים את הקצה החיצוני של הפריטטה ולתת ביצים לרוץ מתחת, עד ביצים כבר לא לזרום בקלות. הפעל חום נמוך ולכסות מחבת. מבשלים עד פריטטה מוגדר כמעט, 6 עד 10 דקות.
מטאטא פריטטה על 3 ב. מ אלמנט חימום עד רק מתחיל צבע על גבי, על 2 דקות; להסיר מהתנור.
בואו לשבת במחבת על 5 דקות, ואז בזהירות להחליק החוצה על מגש. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לחתוך ליהלומים (על 1 1/2 - על ידי 3-in., טיפ טיפ).
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
הפוך קדימה: עד 1 יום, ואז צמרמורת, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר כדי לשרת.