פריטלטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Frittelletti. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ריקוטה, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: .
הוראות
בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה עם גרידת לימון מקל קינמון.
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח וקמצוץ של מלח. בזהירות לשפוך את המים הרותחים לתוך קערת ערבוב עם תערובת הקמח. לאחר הוספת כל המים, השתמש בכפית עץ כדי לערבב את הקמח והמים עד לקבלת עקביות של שיבולת שועל עבה.
תן לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
מערבבים את הביצים לתוך הקמח 1 בכל פעם, מחכה עד משולב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מוסיפים את סודה לשתיה, ריקוטה וסוכר ומקציפים יחד.
מוסיפים את תערובת הנוזל לתערובת הקמח המקוררת. באמצעות כף עץ, מערבבים עד תערובת הביצים משולבת לאורך תערובת הקמח. זה עלול לקחת כמה דקות.
במחבת 12 אינץ', מחממים 4 כוסות שמן זית על אש בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן, על 375 מעלות F. עובד בקבוצות, להפיל את תערובת הקמח על ידי כף לתוך שמן חם. סיבוב סיבובים פעם אחת, כך שהם זהובים בכל צד. ברגע קצת טיגון הוא זהב קל, להסיר מן המחבת ולתת לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר. עבודה עד כל תערובת frittelletti כבר בשימוש, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך.
מגישים חם עם אבק של סוכר ממתקים.