תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך אגס-תפוח-חמוציות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. אם יש לכם פקאן, קמח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פריך תפוחים, אגסים וחמוציות, תפוח, חמוציות ופריך אגסים, ו Cranberry-Pear תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9-by-13 אינץ עמוק תבנית אפייה. הפוך ציפוי: בקערה, לשלב קמח, סוכר, סוכר חום ומלח. לשפשף בחמאה עם קצות האצבעות עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בשיבולת שועל ופקאנים.