תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך אגס-תפוח-חמוציות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. אם יש לכם פקאן, קמח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פריך תפוחים, אגסים וחמוציות, תפוח, חמוציות ופריך אגסים, ו Cranberry-Pear תפוח פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9-by-13 אינץ עמוק תבנית אפייה. הפוך ציפוי: בקערה, לשלב קמח, סוכר, סוכר חום ומלח. לשפשף בחמאה עם קצות האצבעות עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בשיבולת שועל ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך מילוי: בקערה גדולה, לערבב יחד תפוחים, אגסים וחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר גרידה מתפוז וסחוט מיץ; מוסיפים את שניהם לקערה. מערבבים בקורנפלור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתבנית אפייה, מפזרים ציפוי ואופים עד המילוי מבעבע ציפוי זהוב חום פריך, על 1 שעה 15 דקות.