פריך בטטה
פריך בטטה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, סוכר חום, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פריך בטטה, פריך בטטה, ו פריך בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תפוחי האדמה המתוקים, סוכר לבן, ביצים, 2 1/2 כפות חמאה מומסת, חלב, מלח ווניל עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הסוכר החום הבהיר, פקאן וקמח. מערבבים הנותרים 2 1/2 כפות של חמאה כדי להפוך את ציפוי פירור.
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד ציפוי הוא השחמה ופריך.