פריך חמוציות תפוחים
קריספ חמוציות תפוח עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 360 קלוריות. מתכון ללא חלב זה מגיש 8 ומחירו 92 סנט למנה. למתכון הזה של Allrecipes יש 157 מעריצים. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, שיבולת שועל לבישול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פריך חמוציות תפוח, פריך תפוח חמוציות ופריך תפוח-חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, הסוכר החום, הקמח והקינמון. מערבבים פנימה את הקיצור המומס והמים ליצירת תערובת פירורית.
בסיר גדול מערבבים יחד את רוטב החמוציות ועמילן התירס. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מסירים מהאש. מערבבים פנימה את התפוחים.
מורחים לתבנית זכוכית בגודל 8x8 אינץ'. מפוררים את תערובת שיבולת השועל על התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהתפוחים רכים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.