פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise
פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, במנה זו יש: 846 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לכם אספרגוס, פלפל, פילה סלמון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, חרדל פריך ותפוחי אדמה אדומים קלויים, ו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שמן, מלח ופלפל. צלי בתנור עד למכרז.
הסר מהתנור ולתת מגניב. לאחר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לפרוסות דקות.
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל. לסחוט את מיץ הלימון על האספרגוס ואז לצלות בתנור עד רך, על 5 דקות. תשאיר את התנור דולק.
בסיר קטן על חום מתון, לשלב את החומץ, טרגון, ו peppercorns ולהביא לרתיחה. המשך רותח עד מופחת על 1 כף. מסננים את החומץ דרך מסננת בסדר רשת.
מניחים קערת מתכת על סיר בינוני של מים רותחים בעדינות (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
מוסיפים את החלמונים ואת הפחתת חומץ לבשל, לטאטא כל הזמן כך את הביצים לא לטרוף, עד החלמונים הם רכים ואור בצבע.
מוסיף את החמאה הבהירה בזרם יציב איטי, מטאטא כל הזמן.
הסר את רוטב הולנדז מהחום ומכסה כדי להתחמם.
מתבלים את שני צידי פילה הסלמון במלח ופלפל.
במחבת גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיף את הסלמון, צד העור למטה, וצורב עד חום זהוב. להפוך את הסלמון, לצרוב במשך כ -10 שניות, ואז מיד להפוך את הסלמון שוב כך העור פונה כלפי מטה.
מעבירים את הסלמון לתנור כדי לסיים את הבישול במשך כ 5 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הסלמון.
מניחים פילה סלמון במרכז כל אחד 4 צלחות. מסדרים את תפוחי האדמה ואת האספרגוס ליד הסלמון לטפטף את האספרגוס עם הולנדז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.