קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פריך פיצה ירקות

פריך פיצה ירקות
אם יש לכם בצק פילו, עגבניות מיובשות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי תה ירקות פריכים, פיצה תפוחים פריכים, ו טורטיות פריכות בסגנון פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מניחים בצל במחבת; לטגן עד קרמל (20-25 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
חותכים בצק פילו 4 גיליונות במחצית. מעיל קל 1 חתיכת עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים חצי פילו אחר על גבי הראשון; מעיל עם ספריי בישול. חזור עד שכל הסדינים נערמים ומצופים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
6
אופים עד הזהב ופריך (10-12 דקות); מגניב. פילו העליון עם גבינה כחולה מתפורר, בצל מרוסק, פלפלים קלויים, ועגבניות מיובשות קצוצות. למעלה עם תינוק ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
חותכים ל 8 פרוסות; לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.