קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פריך פריך דגים וצ'יפס

פריך פריך דגים וצ'יפס
המתכון פריך פריך דגים וצ'יפס מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לכם מיונז, אמנון, מי סודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו גוני דגים פריכים עם צ'יפס רזה, דגים פריכים וצ'יפס, ו דג פריך דל שומן וצ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
באמצעות חיבור חיתוך על מעבד מזון או סכין, פורסים את תפוחי האדמה לדיסקים דקים בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים 1/3 של תפוחי אדמה פרוסים לתוך מיכל עם מים קרים ושמורה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים הנותרים 2/3 של תפוחי אדמה בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ואופים במשך 10 דקות, הופכים כל שבב ואופים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
בסיר בינוני חום 3 כוסות שמן קנולה ל 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בקערה גדולה לשלב מרכיבים יבשים שנותרו למעט 1/2 כוס קמח ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להקציף במי סודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את הקמח 1/2 כוס הנותרים על צלחת או צלחת עוגה ועונה עם מלח ופלפל. לדלות את אמנון בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות למקם את הדגים המוכים לתוך השמן החם. עבודה בקבוצות כדי לא להצטופף הסיר, ומטגנים במשך 6 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אמנוןאמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר לצלחת חסינת תנור מרופדת מגבות נייר או שקית נייר חומה. חזור עם הפילה שנותר. בעוד הטיגון נשאר אמנון לשמור על פילה מבושל חם בתנור 250 מעלות f שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מגישים מיד עם צ ' יפס ורוטב טרטר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
14
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.