המתכון פריך פריך דגים וצ'יפס מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לכם מיונז, אמנון, מי סודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו גוני דגים פריכים עם צ'יפס רזה, דגים פריכים וצ'יפס, ו דג פריך דל שומן וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
באמצעות חיבור חיתוך על מעבד מזון או סכין, פורסים את תפוחי האדמה לדיסקים דקים בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחד
4
מניחים 1/3 של תפוחי אדמה פרוסים לתוך מיכל עם מים קרים ושמורה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מניחים הנותרים 2/3 של תפוחי אדמה בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ואופים במשך 10 דקות, הופכים כל שבב ואופים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בסיר בינוני חום 3 כוסות שמן קנולה ל 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בקערה גדולה לשלב מרכיבים יבשים שנותרו למעט 1/2 כוס קמח ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
להקציף במי סודה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מניחים את הקמח 1/2 כוס הנותרים על צלחת או צלחת עוגה ועונה עם מלח ופלפל. לדלות את אמנון בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות למקם את הדגים המוכים לתוך השמן החם. עבודה בקבוצות כדי לא להצטופף הסיר, ומטגנים במשך 6 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אמנון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר לצלחת חסינת תנור מרופדת מגבות נייר או שקית נייר חומה. חזור עם הפילה שנותר. בעוד הטיגון נשאר אמנון לשמור על פילה מבושל חם בתנור 250 מעלות f שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים מיד עם צ ' יפס ורוטב טרטר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.