פריך פריך דגים וצ'יפס
המתכון פריך פריך דגים וצ'יפס מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לכם מיונז, אמנון, מי סודה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו גוני דגים פריכים עם צ'יפס רזה, דגים פריכים וצ'יפס, ו דג פריך דל שומן וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
באמצעות חיבור חיתוך על מעבד מזון או סכין, פורסים את תפוחי האדמה לדיסקים דקים בעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים 1/3 של תפוחי אדמה פרוסים לתוך מיכל עם מים קרים ושמורה לשימוש נוסף.
מניחים הנותרים 2/3 של תפוחי אדמה בקערה גדולה עם 2 כפיות שמן קנולה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ולזרוק למעיל.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ואופים במשך 10 דקות, הופכים כל שבב ואופים עוד 10 דקות.
בסיר בינוני חום 3 כוסות שמן קנולה ל 360 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב מרכיבים יבשים שנותרו למעט 1/2 כוס קמח ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את הקמח 1/2 כוס הנותרים על צלחת או צלחת עוגה ועונה עם מלח ופלפל. לדלות את אמנון בקמח, לנער את עודף, ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות למקם את הדגים המוכים לתוך השמן החם. עבודה בקבוצות כדי לא להצטופף הסיר, ומטגנים במשך 6 דקות עד חום זהוב.
הסר לצלחת חסינת תנור מרופדת מגבות נייר או שקית נייר חומה. חזור עם הפילה שנותר. בעוד הטיגון נשאר אמנון לשמור על פילה מבושל חם בתנור 250 מעלות f שחומם מראש.
מגישים מיד עם צ ' יפס ורוטב טרטר בצד.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים עד מעורבב היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.