פריך תות שדה מיושן-ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מיושן תות Rhubarb פריך. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבעולי ריבס, קינמון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Strawberry-פריך ריבס, פריך ריבס תות, ו Strawberry-פריך ריבס.
הוראות
בקערה, לזרוק את ריבס עם 3/4 כוס הסוכר ולתת לעמוד במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. בקערה אחרת, לזרוק את התותים עם סוכר 1/2 כוס הנותרים ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. באמצעות כף מחורצת, להעביר את ריבס לתותים; להשליך כל מיץ ריבס.
מוסיפים את עמילן התירס, מיץ לימון ווניל לפירות ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית אפיית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לערבב את החומרים יחד עד פירורים גדולים טופס.
מפזרים את ציפוי באופן שווה על המילוי ואופים במשך 30 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-325 וממשיכים לאפות עוד כ-30 דקות, עד שמילוי הפירות מבעבע והציפוי משחימים היטב.
תן מנוחה פריך במשך 10 עד 20 דקות לפני ההגשה.