קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוח קרמל

פריך תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך תפוח קרמל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, מיץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו פריך תפוח קרמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. תבנית אפיית חמאה
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
דופק יחד קמח, סוכר, חמאה, מלח, ותמציות במעבד מזון עד כמה גושים גדולים טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים בצד 1/4 כוס למילוי ולהעביר הנותרים ציפוי לקערה. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
לבשל סוכר בסיר יבש 2 ליטר כבד מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומוסיף בזהירות מיץ תפוחים, חמאה ומלח (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שים תפוחים בקערה גדולה ולזרוק עם תערובת ציפוי שמורה וקרמל, ואז להפיץ בתבנית אפייה. (צלחת יהיה מלא מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לפזר גושים של ציפוי על תפוחים, לסחוט חופנים קטנים של ציפוי לגושים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
5
אופים עד תפוחים רכים העליון הוא זהב פריך, על 1 שעה. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר מקורר, מכוסה.* קריספ הוא נאכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה, אבל כל שאריות ניתן מקורר, מכוסה. הציפוי יהיה רטוב, אבל אתה יכול לחמם מחדש את הפריך בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן