פריך תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך תפוח קרמל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, מיץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו פריך תפוח קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. תבנית אפיית חמאה
דופק יחד קמח, סוכר, חמאה, מלח, ותמציות במעבד מזון עד כמה גושים גדולים טופס.
מניחים בצד 1/4 כוס למילוי ולהעביר הנותרים ציפוי לקערה. מערבבים בשקדים.
לבשל סוכר בסיר יבש 2 ליטר כבד מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב עמוק.
הסר מהחום ומוסיף בזהירות מיץ תפוחים, חמאה ומלח (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
שים תפוחים בקערה גדולה ולזרוק עם תערובת ציפוי שמורה וקרמל, ואז להפיץ בתבנית אפייה. (צלחת יהיה מלא מאוד.)
לפזר גושים של ציפוי על תפוחים, לסחוט חופנים קטנים של ציפוי לגושים בעת הצורך.
אופים עד תפוחים רכים העליון הוא זהב פריך, על 1 שעה. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר מקורר, מכוסה.* קריספ הוא נאכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה, אבל כל שאריות ניתן מקורר, מכוסה. הציפוי יהיה רטוב, אבל אתה יכול לחמם מחדש את הפריך בתנור 177°.