תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הטוב ביותר אי פעם קרמל תפוח פריך. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו פריך תפוח קרמל הטוב ביותר אי פעם, קרמל-תפוח פריך, ו פריך תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בגודל בינוני, לזרוק תפוחים עם סוכר, קמח, קינמון, מיץ לימון, ומים; להפיץ באופן שווה למחבת 8x8 אינץ'. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, שיבולת שועל וחמאה; תערובת כפית באופן שווה על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
קינמון
תפוח
חמאה
מורחים
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
במחבת רוטב כבד על אש נמוכה, להמיס את הקרמלים עם חלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
ממתק קרמל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת יש עקביות חלקה.
5
טפטוף רוטב הקרמל מעל החלק העליון של הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 45 דקות (תערובת תפוח יהיה בועה ציפוי יהיה חום זהוב).