קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים

פריך תפוחים
אם יש לכם סוכר חום, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל החומרים יחד.
3
מניחים לתוך 7 עד 8 אונקיה ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מערבבים את הקמח, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהיא יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בפקאנים ומפזרים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
אופים צ ' יפס במשך 35 עד 40 דקות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן