אם יש לכם סוכר חום, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל החומרים יחד.
3
מניחים לתוך 7 עד 8 אונקיה ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מערבבים את הקמח, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החמאה לתוך התערובת עד שהיא יוצרת גושים בגודל אפונה. מערבבים בפקאנים ומפזרים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(65 עוגיות)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
אופים צ ' יפס במשך 35 עד 40 דקות. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.