פריך תפוחים של ננה
פריך תפוחים של ננה דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל מהירה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: פריך תפוחים של ננה, פריך תפוחים של ננה, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה, לערבב חמאה מומסת, קמח, סוכר, שיבולת שועל, ו 1 כף קינמון כדי ליצור תערובת מתפוררת.
מפזרים על תפוחים. נקודה עם נשאר 1/4 כוס חמאה, ומפזרים הנותרים 1 כף קינמון.
אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה ותפוחים רכים.