קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

פריכות פריכות אורז קראנץ

פריכות פריכות אורז קראנץ
מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני בוטנים קלויים, מים, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת גלידה פריכה וקרמל קראנץ ' בוטנים, עוגת גלידה פריכה וקרמל קראנץ ' בוטנים, ו כוסות עוגיות פריכות טופי פריכות בראוני.

הוראות

1
קו גיליון אפייה מעוטר קלף ולרסס את הנייר עם תרסיס בישול nonstick. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, סירופ תירס ומים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. לבשל ללא הפרעה עד טפסי קרמל ענבר עמוק, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום. מערבבים את דגני האורז, בננה צ ' יפס, בוטנים וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס גרעיני דלעת מלוחים או פפיטה1/3 כוס גרעיני דלעת מלוחים או פפיטה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שום מולבןשום מולבן
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
במהירות להפיץ את השברירי על תבנית האפייה, להפריד אותו לחתיכות ככל האפשר עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בואו להתקרר עד מוקשה, כ -45 דקות. קוצצים בגסות את השביר או מפרקים אותו לאשכולות ומגישים.