פריכיות מייפל פקאן
את המתכון פריכיות מייפל פקאן אפשר להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-48 מנות. תמורת 12 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך חמאה, סוכר, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריכיות צימוקים קינמון פקאן , פריכיות שומשום דבש ללא ביצים, ללא סוכר וללא קמח , וברוקוליני עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מקציפים את החמאה עם הסוכר החום ו-3/4 כוס הסוכר הלבן.
מערבבים פנימה את תמצית הווניל והמייפל ומקציפים במשך דקה. מקציפים פנימה את הביצה רק עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את אגוזי הפקאן, מערבבים במהירות נמוכה עד שהפקאן מתפזר בצורה אחידה בכל הבלילה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בינונית עד שהקמח נטמע היטב.
מעצבים את הבצק לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' עד 2 אינץ'.
מגלגלים את הכדורים בתוספת הסוכר הלבן.
מניחים את הכדורים על דפי עוגיה לא משומנים ומשאירים כ-2 סנטימטרים בין הכדורים. משטחים את הכדור לעובי של כ-1/4 אינץ' בעזרת היד או חותמת עוגיה.
אופים את העוגיות במשך 7 עד 9 דקות או עד שהשוליים משחימים מעט.
תנו לעוגיות להתקרר על נייר אפייה למשך 1 עד 2 דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לסיום הקירור.