פריכים פיסטוק מלוחים
פריכות פיסטוק מלוחות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, מלח ים אפור גס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פריכים פיסטוק, פריכים פיסטוק, ו פריכים פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה rimmed עם parchmentpaper; ריסוס עם תרסיס nonstick ו setaside.
להקציף סוכר, סירופ תירס, ו3 כפות מים בסיר בינוני. חום בינוני Stirover עד הסוכר מתמוסס.סיר בכושר עם מדחום ממתקים, להביא תערובת לרתיחה, ומבשלים untilthermometer רושם 143°, 3-4 דקות.
באמצעות מרית חסינת חום, מערבבים inpistachios, חמאה, ומלח כשר (syprupwill לתפוס בתחילה, אבל יהיה להמיס כפי שהוא מתחמם). המשך לבשל סירופ, stirringoften, עד מדחום רושם 300°פיסטוקים הם חום זהוב, 3-4minutes. קרמל צריך להיות חום בהיר (זה יהיה להכהות מעט כפי שהוא מתקרר).
מפזרים סודה לשתיה ומערבבים במהירותכדי למזג קרמל ביסודיות (mixturewill בועות במרץ).
מיד לשפוך קרמל על preparedbaking גיליון, באמצעות heatproofspatula, להתפשט במהירות ככל האפשר.
מפזרים מלח ים מעל ולתת קאמל מגניב לחלוטין. לשבור intopieces שביר. לעשות קדימה: בריטל יכול להיות made1 בשבוע קדימה. לאחסן אטום בין sheetsof נייר קלף (כדי למנוע דבק) בטמפרטורת החדר.