קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר
פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 593 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חניתות אספרגוס, פנה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף פרימוורה - טלאי פרחים בסגנון Farmgirl , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , ורדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בתוספת סאפה סירופית מתוקה .

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה, ממליחים בנדיבות ומבשלים את הפסטה 8 דקות; מוסיפים את האספרגוס, הגזר והאפונה ומבשלים 3 דקות. בדוק את הפסטה והירקות כדי לוודא שהם מבושלים אך עדיין בעלי מרקם, ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה1 פאונד פנה או פארפאלה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת סאפה גדולה, מוסיפים את הבשר והשאלוט ומבשלים עד להשחמה קלה, 3 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל ומבשלים עד שהם ריחניים, דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מוסיפים את השמנת, הציר והחרדל ומבשלים דקה או שתיים, ומגרדים חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים למחבת את הפסטה והירקות. מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות, עד שהפסטה מוכנה והפסטה מצופה. טועמים לתיבול, מוסיפים מלח במידת הצורך ומגישים מיד בקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
צילום: קאט טייטש