קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר
פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 593 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חניתות אספרגוס, פנה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף פרימוורה - טלאי פרחים בסגנון Farmgirl , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , ורדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בתוספת סאפה סירופית מתוקה .

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה, ממליחים בנדיבות ומבשלים את הפסטה 8 דקות; מוסיפים את האספרגוס, הגזר והאפונה ומבשלים 3 דקות. בדוק את הפסטה והירקות כדי לוודא שהם מבושלים אך עדיין בעלי מרקם, ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה1 פאונד פנה או פארפאלה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת סאפה גדולה, מוסיפים את הבשר והשאלוט ומבשלים עד להשחמה קלה, 3 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל ומבשלים עד שהם ריחניים, דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מוסיפים את השמנת, הציר והחרדל ומבשלים דקה או שתיים, ומגרדים חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים למחבת את הפסטה והירקות. מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות, עד שהפסטה מוכנה והפסטה מצופה. טועמים לתיבול, מוסיפים מלח במידת הצורך ומגישים מיד בקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
גויה סאזוןגויה סאזון
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
צילום: קאט טייטש