קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר

פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר
פרימוורה עם פרושוטו, אספרגוס וגזר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 593 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חניתות אספרגוס, פנה, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף פרימוורה - טלאי פרחים בסגנון Farmgirl , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , ורדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בתוספת סאפה סירופית מתוקה .

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה, ממליחים בנדיבות ומבשלים את הפסטה 8 דקות; מוסיפים את האספרגוס, הגזר והאפונה ומבשלים 3 דקות. בדוק את הפסטה והירקות כדי לוודא שהם מבושלים אך עדיין בעלי מרקם, ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פנה או פארפאלה1 פאונד פנה או פארפאלה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'1 שאלוט גדול, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת סאפה גדולה, מוסיפים את הבשר והשאלוט ומבשלים עד להשחמה קלה, 3 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל ומבשלים עד שהם ריחניים, דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
מוסיפים את השמנת, הציר והחרדל ומבשלים דקה או שתיים, ומגרדים חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים למחבת את הפסטה והירקות. מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות, עד שהפסטה מוכנה והפסטה מצופה. טועמים לתיבול, מוסיפים מלח במידת הצורך ומגישים מיד בקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
צילום: קאט טייטש