קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פרימוורה רביולי אופים

פרימוורה רביולי אופים
המתכון Primavera Ravioli לאפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לך רוטב פסטה אלפרדו, תיבול, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו רביולי פרימוורה, רביולי אופים, ו תרד רביולי אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים רביולי קפוא בתבנית אפייה. למעלה עם שאר החומרים למעט קרוטונים; לערבב מעט רביולי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רביולירביולי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 50 דקות; מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
6
אופים חשפו 10 עד 15 דקות יותר או עד מבעבע סביב קצוות מחומם ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®