פרימוורה ריזוטו דיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דיז'ון ריזוטו Primaveran. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם קישואים, גזר, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים קישואים, גזר, פלפלים ושום; מבשלים עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כוס המרק; מביאים לרתיחה.
מערבבים באורז; לחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל ומערבבים 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
להוסיף 1 כוס מרק עוף הנותרים; לבשל 10 דקות או עד מרק נספג לחלוטין, ערבוב מדי פעם. חזור עם מרק שנותר עד כל מרק נוספה.
מוסיפים חרדל; מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.