פריני ראנץ מטוגן שפמנון דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, מלח, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה מובא לך על ידי cookstr.com. מתכונים דומים: כרובית מטוגנת בתנור עם מטבל חוות באפלו של דין, רצועות שפמנון בסגנון באפלו עם רוטב ראנץ, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
1
יוצקים 2 אינץ ' של שמן למחבת גדולה וחום עד 163°.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
חותכים את הפילה לאורכו לחתיכות לניהול. בקערה רדודה, לשלב את החלב, ביצה, ומלח תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובל
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את קמח התירס, קמח, קאיין, פלפל שחור, מלח, ואבקת שום בצלחת עוגה או מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל שחור
קמח תירס
פלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
4
טובלים כל פילה שפמנון בתערובת הביצה, ואז מעיל עם קמח תירס מתובל. לנער את הארוחה עודף מן הדגים, ואז לאט להחליק את הפילה לתוך השמן החם ומטגנים במשך כ 6 דקות, או עד שפמנון צף.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
קמח תירס
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
דגים
ביצה
שמן בישול
5
חותכים לתוך חתיכה עבה כדי לבדוק עבור doneness. הדג צריך להיות לבן מתפורר ומבושל לאורך כל הדרך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.