פריקסי עוף עם כופתאות
פריקסי עוף עם כופתאות לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך מיורן, עוף ברוילר/טיגון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פריקסי עוף עם כופתאות ביסקוויק, פריקסי עוף, ו פריקסי עוף.
הוראות
הניחו את עלה הדפנה, גרגירי הפלפל והציפורן על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית. הניחו בצד. בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח, מלח ומרורם.
מוסיפים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
בתנור הולנדי, עוף חום בחמאה בקבוצות.
הסר ושמור על חום. בטפטופים הקפיצו את הגזר, הבצל והסלרי למשך 5-6 דקות או עד שהבצל מתחיל להשחים.
מערבבים פנימה את המרק, המים ושקית התבלינים. מביאים לרתיחה; מוסיפים עוף. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים. מחק שקית תבלינים.
לכופתאות, בקערה קטנה, שלבו תערובת ביסקוויטים ועירית.
שלב ביצה וחלב; הוסף לתערובת הביסקוויטים רק עד להרטבה. זרוק על ידי ערימת כפות על תערובת עוף רותחת. מבשלים, לא מכוסים, במשך 10 דקות. מכסים ומבשלים עוד 10 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתאות יוצא נקי.
בעזרת כף מחוררת מוציאים בזהירות עוף וכופתאות; להתחמם.
שלב קמח ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.