פריקסי פטריות בר מעל פולנטה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית, צמחונית וקטוגנית? פריקסי פטריות בר מעל פולנטה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1607 קלוריות, 120 גרם חלבון, ו 113 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הגס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צ'יפס פולנטה עשב עם פטריות וארטישוק פריקסוס, פריקסי פטריות עוף ופראי, ו אספרגוס קלוי ופריקסי פטריות בר.
הוראות
הביאו 3 כוסות מרק עוף לרתיחה בסיר מכוסה. בזמן שהמרק מגיע לרתיחה, התחל פריקסי.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים שמן וחמאה. כשחמאה נמסה לשמן מוסיפים פטריות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, 10 דקות או עד שהפטריות כהות ורכות.
מוסיפים חומץ למחבת ומערבבים לציפוי. חומץ יהיה לבשל משם בערך 1 דקה.
מוסיפים ציר למחבת ובצל ירוק. לזרוק לשלב.
מערבבים פולנטה לבישול מהיר לציר עוף רותח עד שהוא המוני. מערבבים פנימה חמאה וגבינה ומתבלים במלח ופלפל, לטעמכם.
מגישים פולנטה בציפוי פריקסי פטריות לאורך צלעות עגל מרווה בצד או בחירת מנה אחרת.