קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פרלין בטטות ותפוחים

פרלין בטטות ותפוחים
פרלין בטטות ותפוחים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 488 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פרלין בטטות, פרלין בטטות, ו פרלין קצפת בטטות.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים; מכסים ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד הזהב. הפוך פרוסות תפוחי אדמה מעל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
הסר תפוחי אדמה ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים תפוחים; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד מכרז וזהב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים סוכרים, פקאנים, קינמון ומלח, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
מלחמלח
7
הוסף 2 כפות מים, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים. מבשלים 5 דקות או עד תפוחי אדמה ותפוחים מזוגגים ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
תפוחתפוח
מיםמים

ציוד