פרלין קצפת בטטות
פרלין קצפת תפוחי אדמה מתוקים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 223 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום היטב, חמאה, בטטותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פרלין בטטות, פרלין בטטות, ו בורבון בטטות עם ציפוי פרלין.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. זין תפוחי אדמה עם מזלג, ואז מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 דקות. או עד למכרז.
הסר מהתנור; מגניב 5 דקות.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; בזהירות לגרוף בשר תפוחי אדמה לתוך קערה בינונית, שמירה על קליפות תפוחי אדמה לשימוש מאוחר יותר. מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
הוסף גבינת שמנת ו 1/2 כפית. של הקינמון; לערבב עד מעורבב היטב. כף באופן שווה לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק resealable; בעדינות למחוץ עם הידיים או מערוך.
מערבבים עם סוכר חום, חמאה ונותר 1/2 כפית. קינמון.
מפזרים באופן שווה על תפוחי אדמה.
אופים 15 דקות. או עד תפוחי אדמה מחוממים דרך וציפוי streusel הוא חום זהוב.