קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פרלין שוקולד

פרלין שוקולד
פרלין שוקולד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, עוגת שוקולד פרלין, ו טראפלס שוקולד-פרלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שקדים במחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
2
אופים בתנור רגיל או הסעה 300, מחבת רועדת פעם אחת, עד אגוזים זהובים, 10 עד 12 דקות. מעיל 12 אינץ ' מרובע של רדיד בקלילות עם שמן צמחי (על 1 כפית).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
במחבת בגודל 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים סוכר, חמאה, סירופ תירס וחלב. מערבבים מדי פעם עד התערובת היא מבעבעת וזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים קקאו ומערבבים עד חלקה, ואז מערבבים שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
אבקת קקאואבקת קקאו
5
יוצקים תערובת על נייר משומן להפיץ על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
בואו מגניב עד מוצק, על 10 דקות. לשבור פרלין לתוך 6 עד 8 גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים