פרלין שוקולד
פרלין שוקולד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, עוגת שוקולד פרלין, ו טראפלס שוקולד-פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים במחבת פאי 9 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 300, מחבת רועדת פעם אחת, עד אגוזים זהובים, 10 עד 12 דקות. מעיל 12 אינץ ' מרובע של רדיד בקלילות עם שמן צמחי (על 1 כפית).
במחבת בגודל 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים סוכר, חמאה, סירופ תירס וחלב. מערבבים מדי פעם עד התערובת היא מבעבעת וזהב, על 5 דקות.
מוסיפים קקאו ומערבבים עד חלקה, ואז מערבבים שקדים קלויים.
יוצקים תערובת על נייר משומן להפיץ על 1/4 אינץ ' עבה.
בואו מגניב עד מוצק, על 10 דקות. לשבור פרלין לתוך 6 עד 8 גושים גדולים.