פרמזן בגריל-לחם שום
פרמזן בגריל-לחם שום דורש כ 7 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, חמאה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 39%. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם פרמזן שום (Abm), ו פרמזן-לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית; מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות.
מברשת לחתוך צדדים של לחם באופן שווה עם תערובת חמאה, ומפזרים הצדדים לחתוך באופן שווה עם גבינת פרמזן ופטרוזיליה.
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הערה: כדי להכין לחם בתנור, לעטוף בנייר אלומיניום, מניחים על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 15 דקות או עד חם.