פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה
טורקיה צלוי פרמזן מרווה עם רוטב מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מרווה, לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו הודו צלוי עם רוטב מחבת מרווה, הודו צלוי ורוטב עם בצל ומרווה, ו הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בתחתית מחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את ההודו במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
שלב גבינה, 1/4 כוס מרווה, חמאה, שום טחון, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לשפשף תערובת מתחת לעור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לשפשף את העור טורקיה עם הצדדים לחתוך של חצאי לימון; לסחוט מיץ לתוך חלל טורקיה.
מניחים חצאי לימון בחלל טורקיה; לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על תערובת ירקות במחבת.
אופים ב 425 במשך 30 דקות, ויוצקים 2 מרק כוסות מעל טורקיה. חזה הודו אוהל רופף עם נייר כסף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר את טורקיה מהתנור).
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 180, צולה כל 30 דקות.
הסר טורקיה ממחבת. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות; להשליך את העור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top גדולה בתוך אמצעי זכוכית 4 כוס.
יוצקים טפטוף דרך מסננת לתוך שקית; להשליך מוצקים.
בואו טפטוף לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לראש). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך קערה בינונית, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
הוסף מספיק מרק עוף שנותר לטפטוף שווה 3 כוסות.
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים שרי; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 5 דקות). מערבבים הנותרים 1 כף מרווה, ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים טיפות שמורות; מביאים לרתיחה.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומים, מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת טפטוף; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
יין הערה: אחד היינות הטובים ביותר עבור הודו צלוי (ועוף בכלל) הוא פינו נואר. במקרה הזה, התבלינים ... מרווה, פרמזן, שום ... מדגישים את הבחירה הזו. הטעמים הארציים של פינו נואר מספקים רקע טעים לבשר של טורקיה, איכות הצמחים של המרווה, המלוח-nuttiness של הגבינה, ואת pungency של השום. בתור ברכה נוספת, לפינו נואר יש מרקם רך ומשיי ... בדיוק הכרטיס לציפור מלוחה. היזהר: פינו נואר גדול הם יקרים, אבל זה הזמן של השנה כדי לבזבז. נסה מרי אדוארדס Estate פינו נואר 2003 מחוף סונומה של קליפורניה ($48). - קארן מקניל .