קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פרמזן העוף שלי

פרמזן העוף שלי
המתכון שלי עוף פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 669 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, חזה עוף רך, פלפל קאיין גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מניחים קציצות עוף לתערובת הקמח, אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
מקציפים היטב ביצה וחצי וחצי בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים פירורי הפסקה מתובלים, פירורי פנקו, גבינת פרמזן ופטרוזיליה בקערה אחרת. טובלים קציצות עוף מקומחות בביצה טרופה, מניחים לביצה עודפת לטפטף ואז לוחצים עוף לתערובת פירורים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בואו עוף לעמוד במשך 10 דקות כדי להגדיר ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים קציצות עוף עד שהמיצים מתבהרים, העוף כבר לא ורוד בפנים, והציפוי חום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מביאים מים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מערבבים פסטה שיער מלאך לתוך מים רותחים. מבשלים פסטה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לבישול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מסננים.
10
יוצקים 3/4 כוס רוטב מרינדה לתבנית אפייה מוכנה; רוטב עליון עם פסטת שיער מלאך מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך מבושלפסטה שיער מלאך מבושל
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
יוצקים את הרוטב הנותר של 3/4 כוס על פסטה ומסדרים קציצות עוף על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מפזרים תערובת גבינה איטלקית מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה נמס ומבעבע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיובזיים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז לאגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.