פרמזן העוף שלי
המתכון שלי עוף פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 669 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, חזה עוף רך, פלפל קאיין גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
שלב קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מניחים קציצות עוף לתערובת הקמח, אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מקציפים היטב ביצה וחצי וחצי בקערה רדודה.
מערבבים פירורי הפסקה מתובלים, פירורי פנקו, גבינת פרמזן ופטרוזיליה בקערה אחרת. טובלים קציצות עוף מקומחות בביצה טרופה, מניחים לביצה עודפת לטפטף ואז לוחצים עוף לתערובת פירורים לציפוי.
בואו עוף לעמוד במשך 10 דקות כדי להגדיר ציפוי.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים קציצות עוף עד שהמיצים מתבהרים, העוף כבר לא ורוד בפנים, והציפוי חום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
מביאים מים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מערבבים פסטה שיער מלאך לתוך מים רותחים. מבשלים פסטה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לבישול, כ -5 דקות.
יוצקים 3/4 כוס רוטב מרינדה לתבנית אפייה מוכנה; רוטב עליון עם פסטת שיער מלאך מבושלת.
יוצקים את הרוטב הנותר של 3/4 כוס על פסטה ומסדרים קציצות עוף על רוטב.
מפזרים תערובת גבינה איטלקית מעל עוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה נמס ומבעבע, כ -10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיובזיים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז לאגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.