קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פרמזן חציל לבבי

פרמזן חציל לבבי
פרמזן חציל לבבי דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 275 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חצילים, רוטב מרינדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו די טובה. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), מרק אסקרול לבבי, שעורה ופרמזן, ו מינסטרונה חורפית לבבית עם שמן צ'ילי, גרידת לימון ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות. בקערה אחרת שלבו את פירורי הלחם, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. טובלים פרוסות חצילים בקמח ואז בביצים; מעיל בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת גדולה מבשלים חצילים בשמן בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים; מסננים. מסדרים בתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם רוטב מרינדה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה