פרמזן חצילים
חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 426 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת פרמזן, רוטב פסטה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים ומים בקערה רדודה. טובלים פרוסות חצילים בתערובת ביצים. מסדרים פרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת; אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב. תניח בצד.
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן 1/2 כוס; להפריש.
מורחים כמות קטנה של רוטב במחבת אפייה " x9 " ungreased 13; שכבה מחצית החצילים, רוטב כוס אחת ותערובת פירור כוס אחת. חזור על שכבות.
לכסות ולאפות במשך 45 דקות. לחשוף, מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן נותרת.
אופים, חשוף, עוד 10 דקות.