חציל פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1511 קלוריות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך 2 בצל, טימין, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
1
מסדרים את פרוסות החציל על מספר גיליונות אפייה ומפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח כשר. להפריש לתת מיצים מרירים לבכות מן החצילים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
להעביר את החצילים למסננת בכיור, ולשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר חצילים על משטח עבודה כתם יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1 1/2 כפיות מלח, פירורי לחם, אורגנו, טימין, ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים את הקמח בצלחת שפתיים בינונית או קערה. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את הביצה וחלב יחד. לדלות פרוסת חצילים בקמח, ואז לטבול אותו בביצה, ולבסוף לדלות אותו בתערובת פירורי הלחם. לנער את כל עודפי breading ולהעביר את החצילים לתבנית אפייה. חזור עם החצילים הנותרים.
במחבת ישרה גדולה, יוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 400 מעלות F על מדחום עמוק. (השמן חייב להיות מחומם ל 400 מעלות F. כך חצילים בפירורי לחם, כאשר הוסיף, יוריד את הטמפרטורה של השמן לטמפרטורת הטיגון הנכון של 375 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
8
עבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החצילים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר נייר מגבת מצופה גיליון אפייה העונה עם מלח לפי הטעם. חזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מברשת קלה 15 x 10 - x 2-inch אפייה צלחת עם שמן זית. מכסים את החלק התחתון של צלחת האפייה עם 1/3 של רוטב המרינרה ומסדרים חצי החצילים על הרוטב. מכסים את החצילים בעוד 1/3 מהרוטב. פזר חצי הפרמזן וחצי המוצרלה על החצילים הרטובים. חזור עם החצילים הנותרים, רוטב, פרמזן, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
אופים עד חם רק מתחיל חום, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מגישים באופן מיידי.
12
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מטגנים את הבצל והשום, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
15
הסר וזרוק את עשבי התיבול. מערבבים את המלח ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. השתמש באופן מיידי, לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.