חציל פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1511 קלוריות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך 2 בצל, טימין, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
1
מסדרים את פרוסות החציל על מספר גיליונות אפייה ומפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח כשר. להפריש לתת מיצים מרירים לבכות מן החצילים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
להעביר את החצילים למסננת בכיור, ולשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להעביר חצילים על משטח עבודה כתם יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1 1/2 כפיות מלח, פירורי לחם, אורגנו, טימין, ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את הקמח בצלחת שפתיים בינונית או קערה. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את הביצה וחלב יחד. לדלות פרוסת חצילים בקמח, ואז לטבול אותו בביצה, ולבסוף לדלות אותו בתערובת פירורי הלחם. לנער את כל עודפי breading ולהעביר את החצילים לתבנית אפייה. חזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במחבת ישרה גדולה, יוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 400 מעלות F על מדחום עמוק. (השמן חייב להיות מחומם ל 400 מעלות F. כך חצילים בפירורי לחם, כאשר הוסיף, יוריד את הטמפרטורה של השמן לטמפרטורת הטיגון הנכון של 375 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
8
עבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החצילים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר נייר מגבת מצופה גיליון אפייה העונה עם מלח לפי הטעם. חזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מברשת קלה 15 x 10 - x 2-inch אפייה צלחת עם שמן זית. מכסים את החלק התחתון של צלחת האפייה עם 1/3 של רוטב המרינרה ומסדרים חצי החצילים על הרוטב. מכסים את החצילים בעוד 1/3 מהרוטב. פזר חצי הפרמזן וחצי המוצרלה על החצילים הרטובים. חזור עם החצילים הנותרים, רוטב, פרמזן, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים עד חם רק מתחיל חום, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים באופן מיידי.
12
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
מטגנים את הבצל והשום, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
15
הסר וזרוק את עשבי התיבול. מערבבים את המלח ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. השתמש באופן מיידי, לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.