קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

פרמזן חצילים פיקנטי

פרמזן חצילים פיקנטי
חציל פרמזן חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומר, רוטב ווסטרשייר, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים שמן זית ושום בקערה; מברשת על שני הצדדים של פרוסות החצילים. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
העברה להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
5
להפחית חום תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה של 1 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
סדר חצי פרוסות חצילים בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים 1 1/2 כפיות בזיליקום ו 1 כף גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!
8
מורחים גבינת ריקוטה על חציל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חצילחציל
מורחיםמורחים
9
יוצקים עגבניות מעל גבינת ריקוטה ומפזרים 1 1/2 בזיליקום נשאר. העונה עם רוטב ווסטרשייר. למעלה עם חצילים פרוסים הנותרים ומרח עם גבינת מוצרלה ו 1 כף גבינת פרמזן. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חצילחציל
עגבנייהעגבנייה
מורחיםמורחים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות ולהסיר רדיד. המשך לאפות עד הגבינה נמסה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.