פרמזן חצילים פיקנטי
חציל פרמזן חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עגבניות משומר, רוטב ווסטרשייר, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מערבבים שמן זית ושום בקערה; מברשת על שני הצדדים של פרוסות החצילים. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 5 דקות.
העברה להתקרר על מתלה תיל.
להפחית חום תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה של 1 ליטר.
סדר חצי פרוסות חצילים בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים 1 1/2 כפיות בזיליקום ו 1 כף גבינת פרמזן.
מורחים גבינת ריקוטה על חציל.
יוצקים עגבניות מעל גבינת ריקוטה ומפזרים 1 1/2 בזיליקום נשאר. העונה עם רוטב ווסטרשייר. למעלה עם חצילים פרוסים הנותרים ומרח עם גבינת מוצרלה ו 1 כף גבינת פרמזן. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות ולהסיר רדיד. המשך לאפות עד הגבינה נמסה, כ 5 דקות יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.