פרמזן טוויסט
טוויסט פרמזן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. לכי לחנות ותקני תיבול, סוכר, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרמזן טוויסט, הל טוויסט, ו בקלה עם טוויסט סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצה 1 כפית מים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. שמור 1 כף תערובת ביצה; להפריש.
ממיסים שמרים וסוכר ב 1 כוס מים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את תערובת השמרים, הקמח, תערובת הביצים הנותרת, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך חבל 12 אינץ'.
מניחים חבלים לאורך על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (לא למתוח); צביטה מסתיים יחד בקצה אחד כדי לאטום. לסובב חבלים, לצבוט קצה לאטום; טאק שני הקצוות מעט מתחת. מכסים את הבצק, ולתת לעלות 35 דקות.
מברשת שמורות 1 כף תערובת ביצה מעל הבצק.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.