פרמזן - לימון Mahimahi
אם $1.72 למנה נופל בתקציב שלך, פרמזן-לימון Mahimahi יכול להיות מצוין ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Mahimahi עם בצל, צלפים, ולימון, BLT Mahimahi, ו Mahimahi Escabeche.
הוראות
גריל Preheat לחום בינוני (300F כדי 177°). לזרוק קישואים, פלפלים, בצל ותבלינים איטלקי עם 2 כפות. שמן זית בקערה גדולה או במחבת צלייה. ירקות גריל, מכוסה, עד רק רך אבל עדיין פריך, 4 עד 6 דקות בכל צד.
מעבירים ירקות ללוח חיתוך וקוצצים לחתיכות בגודל ביס.
להקציף חומץ בלסמי, 1 כפית. מיץ לימון, נשאר 1 כף. שמן זית ו-1 כפית. כל מלח ופלפל בקערה גדולה; מוסיפים ירקות וזורקים. כיסוי ולתת לעמוד.
להקציף גבינה עם מיונז, גרידת לימון 3 כף. מיץ.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל ומברשת בתערובת גבינה.
מברשת גריל סורגים עם שמן. דג גריל, מכוסה, עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור פילה או 6 עד 8 דקות לכל צד עבור סטייקים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.