פרמזן פולנטה ורוטב נקניק חריף
פרמזן פולנטאן ורוטב נקניק מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם אין לך עגבניות מתווספות במלח, בזיליקום, פולנטה לבישול מהיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד עגבניות מיובשות השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן, נקניק מחבת אחת ופולנטה פרמזן, ו פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
להוסיף נקניק; לטגן במשך 3 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל; מטוגנים במשך 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים אורגנו, פלפל ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/4 בזיליקום כוס למחבת; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה.
מערבבים מרק ומים בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
הוסף פולנטה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. מוסיפים חצי גבינה.
מניחים 2/3 כוס פולנטה בכל אחד 4 קערות; העליון עם כ 3/4 כוס רוטב. למעלה כל מנה עם 1 כף בזיליקום ו 1 כף גבינה.