פרמזן פולנטאן ורוטב נקניק מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם אין לך עגבניות מתווספות במלח, בזיליקום, פולנטה לבישול מהיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד עגבניות מיובשות השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Rigatoni עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ארוגולה, ופרמזן, נקניק מחבת אחת ופולנטה פרמזן, ו פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף נקניק; לטגן במשך 3 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מוסיפים בצל; מטוגנים במשך 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים אורגנו, פלפל ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
מוסיפים 1/4 בזיליקום כוס למחבת; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה.