פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות
פרמזן פולנטה עם נקניק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. לך לחנות ותביא פולנטה מיידית, גבינת פרמזן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, פולנטה שמנת פרמזן עם פטריות ורוטב עגבניות, ו קל פולנטה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
נקב נקניקיות; לחתוך כל באלכסון לחתיכות 1 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הנקניק; לבשל 3 דקות או עד השחמה.
מוסיפים את היין והפטריות; מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
הסר נקניק מהמחבת. מבשלים את תערובת הפטרייה מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בזיליקום ועגבניות; מבשלים 1 דקה או עד מחומם. להחזיר נקניק למחבת; להתחמם.
בעוד הרוטב מתבשל, להכין פולנטה. מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים פולנטה, אבקת שום, סוכר ומלח. להפחית את החום נמוך; לבשל עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינה.