ניתן להכין את המתכון של פרמיג'אנו וחזה עוף עשבי תיבול תוך כ-35 דקות . מנה אחת מכילה 1225 קלוריות , 85 גרם חלבון ו -42 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.76 למנה , מתכון זה מכסה 58% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 74 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו שימורים של עגבניות, פרמזן, פרובולון ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. עם ציון של 97% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פריטטה עם פטריות, טימין וגבינת פרמיג'אנו , ריזוטו פטריות עם פרמיג'אנו רג'יאנו ופטרוזיליה איטלקית טרייה וסלט פורטובלו בגריל עם פרמג'אנו-רג'אנו מגולח .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבעולים עלי טימין
3
מניחים דף עוגיות טפלון בתנור עם ציפוי נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' במחבת טפלון גדולה או במחבת על אש בינונית עד בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מתבלים את רכות העוף במלח ופלפל. לשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים קמח בצלחת רדודה. טורפים ביצים עם מים בכלי שני לצד הקמח. בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הלחם. מצפים את העוף בקמח, אחר כך בביצה, ואז בתערובת הלחם והגבינה. כדי לשמור על ניקיון הידיים, בקשו כפפות פלסטיק בדלפק הקצבים. כדי להקל על הניקיון, נסה להשתמש בתבניות חד פעמיות של פאי פח עבור הקמח, הביצה ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיץ לימון גויה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מבשלים עוף עד להזהבה עמוקה מכל צד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
8
מעבירים לתבנית בתנור שחומם מראש ומסיימים לעוד 5 דקות בישול. מבשלים עוף 5 או 6 רכים בכל פעם בשכבה אחת, מוסיפים שמן נוסף במידת הצורך. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי מנמיכים מעט את האש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עוף חם או קר עם סלט ירוק או, שלם כמו פרמג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מיץ לימון גויה®
10
מניחים מים לרתיחה לפסטה ומכינים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה. לפני ציפוי העוף, מוסיפים שמן, בצל ושום לסיר לבישול אש בינונית נמוכה. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות בזמן שאתם עובדים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים שתי קופסאות עגבניות וגם כוס מרק עוף ומביאים רוטב לבעבוע. מנמיכים את האש לרתיחה עד להגשה. מערבבים פנימה בזיליקום קרוע ומתבלים את הרוטב במלח, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מניחים מעט מהרוטב על רכות העוף, ומעליהם פרובולון מגורר ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
Parmigiano Reggiano
פרובולון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מכניסים לתנור או בצלייה כדי להמיס את הגבינה ואז מגישים. מצפים את הפסטה החמה והמבושלת קלות ברוטב ואז מגישים.