חציל פרמיגיאנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. פרמיג'יאנה חצילים ללא הפרמיג' יאנה!, פרמיג'יאנה חציל, ו פרמיג'יאנה חציל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ובפתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את הסוכר והעגבניות ושוברים חלק מהעגבניות בעזרת כף עץ. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות מתפרקות למדי, 10 עד 15 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
תן להתקרר.
1
שים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
מפזרים מלח משני הצדדים ולתת לשבת, על 1 שעה. שוטפים את החציל במים קרים ומייבשים היטב במגבת מטבח. (המלחת החציל מוציאה את הטעם הנוזלי והמריר, אך היא אופציונלית: דלג על שלב זה אם אין לך זמן.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מכניסים את הקמח לקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת מקציפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים כל פרוסת חציל בקמח ומנערים כל עודף. טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, מכסים את שני הצדדים.
הניחו את פרוסות החצילים על ניירות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מחממים כ -1 / 2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן קלות (בין 380 מעלות פרנהייט ל -400 מעלות פרנהייט). בעזרת מלקחיים מוסיפים למחבת שכבה אחת של חציל ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר ומתבלים קלות במלח. חזור על הפעולה עד שכל החציל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.כף כרבע מרוטב העגבניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שכבת החציל המטוגן, חופפת מעט את הפרוסות. למעלה עם כרבע מהמוצרלה, ואז מפזרים כשליש כל אחד מהפרמזן, הפרובולון והבזיליקום. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות (רוטב, חצילים, גבינה, בזיליקום), ולאחר מכן לסיים עם רוטב הנותרים מוצרלה. לחץ את השכבות בחוזקה לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולון
אורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. לקבלת חלק עליון חום במיוחד, הניחו את המנה מתחת לצלייה למשך דקה או שתיים רגע לפני ההגשה.
פרמיג 'יאנה חצילים עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.