קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פרמיג'יאנה חציל

פרמיג'יאנה חציל
חציל פרמיגיאנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. פרמיג'יאנה חצילים ללא הפרמיג' יאנה!, פרמיג'יאנה חציל, ו פרמיג'יאנה חציל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ובפתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את הסוכר והעגבניות ושוברים חלק מהעגבניות בעזרת כף עץ. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות מתפרקות למדי, 10 עד 15 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
תן להתקרר.
1
שים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מפזרים מלח משני הצדדים ולתת לשבת, על 1 שעה. שוטפים את החציל במים קרים ומייבשים היטב במגבת מטבח. (המלחת החציל מוציאה את הטעם הנוזלי והמריר, אך היא אופציונלית: דלג על שלב זה אם אין לך זמן.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מכניסים את הקמח לקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת מקציפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים כל פרוסת חציל בקמח ומנערים כל עודף. טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, מכסים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הניחו את פרוסות החצילים על ניירות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מחממים כ -1 / 2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן קלות (בין 380 מעלות פרנהייט ל -400 מעלות פרנהייט). בעזרת מלקחיים מוסיפים למחבת שכבה אחת של חציל ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר ומתבלים קלות במלח. חזור על הפעולה עד שכל החציל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.כף כרבע מרוטב העגבניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שכבת החציל המטוגן, חופפת מעט את הפרוסות. למעלה עם כרבע מהמוצרלה, ואז מפזרים כשליש כל אחד מהפרמזן, הפרובולון והבזיליקום. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות (רוטב, חצילים, גבינה, בזיליקום), ולאחר מכן לסיים עם רוטב הנותרים מוצרלה. לחץ את השכבות בחוזקה לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. לקבלת חלק עליון חום במיוחד, הניחו את המנה מתחת לצלייה למשך דקה או שתיים רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניותפלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עביםחצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עבים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טרייםעלי טימין טריים3ציפורןשום, מגורדשום, מגורד6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2smallsבצל, חצוי פרוס דקבצל, חצוי פרוס דק2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות6שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערךכוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערך2חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פרמיג 'יאנה חצילים עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.