פרנץ' טוסט עם רוטב תפוחים מרוסקים
פרנץ' טוסט עם רוטב תפוחים כתוש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 348 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון טחון, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק עדשים מרוסקות , הליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, חומוס כתוש עם זיתים וגזר כמון קלוי , וטוסט ממולא בייקון-תפוח-פקאן .
הוראות
בסיר קטן מערבבים את המיץ, התפוח, הסוכר החום והחמאה; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהתפוח רך, תוך ערבוב מדי פעם. מועכים תפוח למרקם הרצוי; להתחמם.
בינתיים טורפים בקערה רדודה את הביצים, החלב והוניל. במחבת גדולה, ממיסים 1 כף חמאה על אש בינונית. טובלים את שני צידי הלחם בתערובת הביצים, ומאפשרים לכל צד להשרות 30 שניות.
מניחים במחבת; מפזרים קלות קינמון. צולים כל צד עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתרת החמאה והלחם.
חותכים פרנץ' טוסט ל-1-in. רצועות; להגיש עם רוטב.