קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות

פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות
המתכון פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם אבקת סוכר, חלב, מוצר ביצה ללא כולסטרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו פרנץ ' טוסט מלא תותים עם קרמל ופקאנים, נאגטס צרפתי מלא בקנולי, ו עוטפת פרנץ ' טוסט מלא פירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, 1 כף אבקת סוכר ואת קליפת התפוז עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים 4 פרוסות לחם באופן שווה עם תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים 2 כפיות שימורים על כל פרוסת לחם שנותרה. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם 1 להפיץ עם גבינת שמנת, מה שהופך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
בקערה רדודה או מחבת עוגה, מערבבים מוצר ביצה, חלב ווניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' או מחבת על חום בינוני או 191°. לטבול כל כריך לתערובת ביצה, הופך מעיל שני הצדדים. מבשלים במחבת חמה 3 עד 4 דקות בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים כל כריך עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת