פרנץ ' טוסט פרליין פקאן
המתכון פרלין פקאן פרנץ ' טוסט יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-8 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 447 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא חצי-חצי, סוכר חום, פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו פרנץ ' טוסט פרליין-פקאן, תבשיל פרליין פרנץ ' טוסט פקאן, ו פרנץ ' טוסט פרליין (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ביצים להקציף, חצי וחצי, 1 כף סוכר חום, תמצית וניל בקערה עד תערובת חלקה סוכר חום יש מומס.
יוצקים תערובת 1 כוס ביצה לתוך צלחת אפייה מוכנה. מסדרים פרוסות לחם צרפתי לתבנית אפייה ושופכים את תערובת הביצים הנותרת באופן שווה על פני הלחם. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים 3/4 כוס סוכר חום וסירופ מייפל לחמאה, תוך ערבוב עד חלקה. מביאים סירופ לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים פקאנים לסירופ. סירופ פרלין כפית פקאן באופן שווה על תבשיל טוסט צרפתי.
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד סט וחום זהוב, כ -30 דקות.