קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות

פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות
טוסט שוקולד עם סירופ תות עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה למדי עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך תותים, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות, ו טוסט צרפתי קרואסון עם סירופ תות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לעשות טוסט צרפתי: גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ'; קו עם פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר 2 ליטר, חלב חום, שמנת, חמאה, סוכר מגורען, וניל ומלח להתבשל על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק. בהדרגה להכות ביצים עם מקצף עד משולב היטב תערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה על לחם. הקפד מעיל לחם לחלוטין, הפיכת פרוסות על במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
6
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים 25 עד 30 דקות או עד ערכות תערובת שוקולד. בינתיים, להכין סירופ תות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים תותים וסירופ מייפל בסיר 1 ליטר כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תותים שהתרככו. מעט ריסוק תותים עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. שמור סירופ חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מגישים עם טוסט צרפתי חם מפוזר עם אבקת סוכר וצ ' יפס שוקולד נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים