פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות
טוסט שוקולד עם סירופ תות עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר יקרה למדי עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך תותים, ביצים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות, ו טוסט צרפתי קרואסון עם סירופ תות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לעשות טוסט צרפתי: גריז התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ'; קו עם פרוסות לחם.
בסיר 2 ליטר, חלב חום, שמנת, חמאה, סוכר מגורען, וניל ומלח להתבשל על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק. בהדרגה להכות ביצים עם מקצף עד משולב היטב תערובת מתעבה.
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה על לחם. הקפד מעיל לחם לחלוטין, הפיכת פרוסות על במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד ערכות תערובת שוקולד. בינתיים, להכין סירופ תות.
מחממים תותים וסירופ מייפל בסיר 1 ליטר כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תותים שהתרככו. מעט ריסוק תותים עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. שמור סירופ חם עד מוכן לשרת.
מגישים עם טוסט צרפתי חם מפוזר עם אבקת סוכר וצ ' יפס שוקולד נוסף.