פרספונה
פרספונה יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קרח, סוכר על, סם חיים מנגו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פרספונה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לעבד את לבנדר וסוכר עד בשילוב מלא, על 1 דקה-התערובת תיראה כמו אבקה דקה. האם קדימה: גבישי לבנדר ניתן להכין מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 2 שבועות.
בסיר קטן, להביא את מיץ מנגו מזוקק או מי ברז לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד מופחת בחצי, 12 עד 15 דקות. האם קדימה: שיקוי מנגו יכול להיות מוכן מראש ומקורר עד 2 שבועות.
יוצקים את מיץ הסיד על צלחת קטנה ומפיצים את גבישי הלבנדר על צלחת קטנה שנייה. לטבול את השפה של כוס 12-אונקיה לתוך מיץ הסיד, ואז לטבול אותו לתוך גבישי לבנדר כדי מעיל קל. חזור עם זכוכית 12 אונקיה שנייה.
יוצקים 1 אונקיה כל סם מנגו, מיץ רימון, וסירופ פשוט לתוך כל כוס מוכנה.
מוסיפים קרח ומספיק מי סודה כדי למלא כל כוס.