פרסקה סלסה של חברתו לשעבר (Pico de Gallo)
. אם יש לך בצל, פלפל חלפיניו, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Pico De Gallo (סלסה פרסקה), Pico de Gallo (סלסה פרסקה), ו סלסה פרסקה {פיקו דה גאלו} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל אדום, פלפל חלפיניו, ומיץ ליים בקערה. אפשר לעמוד במשך 5 דקות.
מערבבים בעגבניות רומא, כוסברה ומלח; מאפשרים לעמוד 15 דקות יותר לטעמים להתמזג.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.