פרסקה עוף ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ופסטה Frescan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. אם יש לך עוף צלוי מעדנייה, בצל, פסטה rotini, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טאקו עוף + פרסקה סלסה, עוף בגריל קובני עם פרסקה סלסה, ו אבטיח אגואה פרסקה / אבטיח מקסיקני אגואה פרסקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב, עגבניות ועוף. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בתרד; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד תרד מתחיל לנבול.
בקערה גדולה, לזרוק פסטה עם תערובת עוף. למעלה עם גבינה.