פרעצלים דרום-מערביים
צריכים מנה ראשונה ללא מוצרי חלב ? פרעצל דרום-מערבי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 126 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. אם יש לכם מלח, כמון טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -55 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך יוצא דופן של 40% . פרעצל לארוחת בוקר , עוגיות קאובוי עם פרעצל וצימוקים ופרצל חרדל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח, בצל קצוץ ותבלינים.
מוסיפים מים. מקציפים רק עד להרטבה. מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים את הבצק על משטח מקומח; לושים עד לקבלת תערובת חלקה וגמישה, כ-4-6 דקות. מכסים ומניחים ל-10 דקות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק לחבל בקוטר 35 ס"מ. מכסים ומניחים לנוח עוד 10 דקות.
מניחים על תבניות אפייה משומנות; מברישים בביצה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות.
מברישים שוב בביצה; מפזרים מלח גס.
אופים 10-13 דקות נוספות או עד להזהבה.
מגישים את הבייגלה חמים עם מטבל.