פרפאל עם פרושוטו, תרד, צנוברים וצימוקים
פרפאל עם פרושוטו, תרד,צנוברים וצימוקים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 1001 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו פרפאלה, תרד, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו פסטה פרפאלה עם פרושוטו, תרד וצנוברים, תרד עם צנוברים וצימוקים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה צולים את הצנוברים על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, כ -5 דקות. או לצלות אותם בתנור 350 למשך 5 עד 10 דקות.
שלב את הצימוקים והמים הרותחים.
תן לעמוד עד שמנמן, בערך 10 דקות.
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים פנימה את התרד ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שנבול רק כ -2 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הפארפל עד שזה עתה נעשה, בערך 15 דקות.
מסננים. זורקים עם הצנוברים, הצימוקים, תערובת התרד, הפרושוטו, המלח, הפלפל והפרמזן.
וריאציות: החלף את הצנוברים באגוזי מלך.: החלף מנגולד שוויצרי לתרד.
המלצת יין: גוורצטרמינר ריחני ומתובל מהאלט אדיג ' ה מכין בן זוג לא סביר אך טעים לפסטה זו.